Τρόποι & Κόστος Αποστολής

Για την παράδοση της παραγγελίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ, EASY-MAIL και τα EΛΤΑ. (αντικείμενα με μικρό όγκο και διαστάσεις)

Για αποστολές στο εξωτερικό , μεγάλου όγκου προϊόντων, η μεταφορά τους θα γίνονται με μεταφορική εταιρεία , και για το κόστος η ενημέρωση θα γίνετε την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Για αποστολές προϊόντων στο εξωτερικό, για το κόστος της μεταφοράς θα γίνετε την επόμενη μέρα της παραγγελιάς.  

Για αποστολές στην περιοχή της Αττικής, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με δικό μας φορτηγό. Σε αυτή την περίπτωση η μεταφορά είναι δωρεάν μόνο για ογκώδη αντικείμενα.

Για αποστολές εκτός Αττικής η παράδοση γίνεται μέσω courier ή με μεταφορική εταιρεία.

Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε μεταφορική εταιρεία, αναλαμβάνουμε την μεταφορά μέχρι την μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας δωρεάν. Η χρέωση της μεταφοράς μέχρι την διεύθυνση παραλαβής επιβαρύνει τον παραλήπτη, εκτός παραγγελιών άνω των 300 ευρώ, για τις οποίες το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν.

*Η εταιρεία μας μπορεί να σας συστήσει μεταφορικές εταιρείες ή και να σας δώσει κόστος μεταφοράς με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες, κατόπιν ζήτησης σας.

Η χρέωση της μεταφοράς γίνεται και υπολογίζεται πάντοτε στο τεμάχιο.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας, ως δώρο (με τον ανάλογο υπολογισμό των μεταφορικών εφόσον απαιτείται).

Αν η παράδοση είναι σε χώρα εκτός Ε.Ε προϋποθέτει εκτελωνισμό, έτσι στο τελικό ποσό της παραγγελίας σας θα υπολογίζεται ανάλογα και το κόστος του εκτελωνισμού.

Μπορώ να παραλάβω ο ίδιος ;

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικό σας μεταφορικό μέσο.

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας γίνεται έγκαιρα 2 μέρες πριν, ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή από τα κεντρικά μας γραφεία  την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.

(Λειτουργούμε καθημερινά 09:00-17:00 εκτός Σαββάτου)